Het laatste nieuws

24 en 25 augustus: werkzaamheden vestiging Weeskinderendijk

Op onze vestiging aan de Weeskinderendijk in Dordrecht vinden op woensdag 24 en donderdag 25 augustus werkzaamheden plaats. Op die twee dagen is deze vestiging daarom gesloten. Onze andere vestigingen zijn wel gewoon geopend uiteraard.

Maandag 15 augustus: Sliedrecht opent om 12:00 ipv 09:00 uur

Op maandag 15 augustus opent de vestiging inSliedrecht om 12:00 uur in plaats van .09:00 uur.

Dordrecht Ploegstraat weer geopend!

Wahey! Goed nieuws! De vestiging aan de Ploegstraat is weer geopend! De grote verbouwing is afgerond en vanaf 10 augustus is de vestiging weer geopend volgens de gebruikelijke openingstijden, van 8:00 tot 18:00. Welkom terug in onze geheel vernieuwde wasstraat!

Vestiging Dordrecht Ploegstraat: grote verbouwing vanaf 25 juli

Onze vestiging aan de Ploegstraat in Dordrecht is vanaf maandag 25 juli gedurende ongeveer twee weken gesloten. Reden is een grote verbouwing. De modernisering van onze wasinstallatie levert tal van voordelen op zoals kortere doorlooptijd en een nóg beter gewassen auto. Onze overige vestigingen zijn uiteraard gewoon geopend!

Vestiging Papendrecht: gewijzigde openingstijden zondagen

Op onze vestiging in Papendrecht gelden vanaf nu gewijzigde openingstijden op zondagen: voortaan geopend van 10:00 tot 17:00 uur. (De wasboxen blijven geopend van 08:00 tot 22:00 uur).

De Walvis Goes gaat verder als Carwash Goes

De vestiging Goes is per 1 juli 2021 overgenomen door de huidige franchisenemer (Wesley Huis in ’t Veld) en gaat verder als Carwash Goes. Belangrijk: alle waspastegoeden, voorverkoop bonnen (wasbeurten) en abonnementen van Wasstraat de Walvis blijven nog één jaar lang geldig in Goes, mits afgesloten vóór 30 juni 2021. Producten die ná 30 juni 2021 bij Wasstraat de Walvis worden gekocht, worden echter niet geaccepteerd bij Carwash Goes. Voor vragen kun je terecht bij de klantenservice door te mailen naar info@carwash-goes.nl of een bericht te sturen via WhatsApp, naar 0634173927.

Vacatures

Vacatures Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor onze vestigingen! Ben jij of ken jij de ideale kandidaat? Wie wij zoeken: Parttime en weekend-medewerkers Voor onze autowasstraten zijn wij op zoek naar parttime en weekend-medewerkers (vanaf 18 jaar). Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers, die zelfstandig kunnen werken en klantgericht zijn. Daarnaast heb je oog voor detail en ben je een echte teamplayer. Samen met jouw collega’s houd je de kwaliteit hoog. Ook een praatje maken met de klanten gaat jou goed af. Jij zorgt ervoor dat iedereen met een schone auto én een lach op zijn gezicht weer weg rijdt. Wil jij het team van Wasstraat de Walvis komen versterken? Laat het ons weten! Reageren kan via klantenservice@wasstraatdewalvis.nl

Corona maatregelen

Het Coronavirus kan ervoor zorgen dat we openingstijden moeten aanpassen, of andere maatregelen moeten nemen. Houdt u hiervoor deze website en onze nieuwsbrieven in de gaten. Daarnaast verzoeken wij u zoveel mogelijk met PIN te betalen. Of nog makkelijker: uw wasbeurt tevoren te kopen op https://walvisshop.nl.

Abonneer op de Walvis!

Onbeperkt wassen voor een vast, laag bedrag? Klik hier:
Abonnementen Bekijken