Het laatste nieuws

Even geen bestelbussen mogelijk in Papendrecht

In onze wasstraat in Papendrecht kunnen eventjes geen bestelbussen meer gewassen worden. Begin oktober wordt de wasstraat verbouwd, waarna het wassen van bestelbussen weer mogelijk is. Onze vestigingen in Sliedrecht en Dordrecht (Ploegstraat) zijn de dichtstbijzijnde wasstraten waar u tot die tijd met uw bestelbus terecht kunt.

Vestiging Zwijndrecht gesloten op 14 en 15 september

Onze vestiging in Zwijndrecht is op 14 en 15 september gesloten vanwege onderhoudswerkzaamheden. Onze andere vestigingen zijn dan natuurlijk gewoon geopend.

Vestiging Goes gesloten op 20, 21 en 22 september

Vanwege geplande onderhoudswerkzaamheden is onze vestiging in Goes gesloten op 20, 21 en 22 september.

Vacatures

Vacatures Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor onze vestigingen! Ben jij of ken jij de ideale kandidaat?

Papendrecht zondags langer open!

Onze vestiging in Papendrecht is vanaf heden elke zondag open van 9 uur tot 18 uur. Nog ruimere openingstijden dus bij De Walvis in Papendrecht!

Wijziging openingstijden

Vanaf 1 maart 2020 zijn de vestigingen Papendrecht, Zwijndrecht en Dordrecht-Weeskinderendijk geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:30 tot 18:00 uur en op zondag van 10:00 tot 17:00 uur.

Aanvullende corona maatregelen

Naar aanleiding van de aangescherpte gedragsregels vanuit de overheid gaan wij op onze vestigingen een aantal stofzuigplekken afsluiten om daarmee ruimte te creëren. Daarnaast verzoeken wij u dringend om bij vragen of opmerkingen niet onze medewerkers te benaderen, maar in plaats daarvan te mailen naar klantenservice@wasstraatdewalvis.nl of te appen naar 06-41366124. Dank voor uw begrip en medewerking. Team Wassstraat De Walvis

Corona maatregelen

Het Coronavirus kan ervoor zorgen dat we openingstijden moeten aanpassen, of andere maatregelen moeten nemen. Houdt u hiervoor deze website en onze nieuwsbrieven in de gaten. Daarnaast verzoeken wij u zoveel mogelijk met PIN te betalen. Of nog makkelijker: uw wasbeurt tevoren te kopen op https://walvisshop.nl.

Used for the like, share, comment, and reaction icons

Geplaatst: 1 week geleden

Wasstraat de Walvis
Onze wasstraat in #Goes is naast a.s. zondag, i.v.m. gepland #onderhoud ook gesloten op maandag, dinsdag en woensdag (21 t/m 23 september). 

Vanaf donderdag is de vestiging Goes weer open!

Onze wasstraat in #goes is naast a.s. zondag, i.v.m. gepland #onderhoud ook gesloten op maandag, dinsdag en woensdag (21 t/m 23 september).

Vanaf donderdag is de vestiging Goes weer open!
... Bekijk meerBekijk minder

Geplaatst: 2 weken geleden

Wasstraat de Walvis
#upgrade | In #Papendrecht hebben wij een nieuwe #kettingbaan!

#upgrade | In #papendrecht hebben wij een nieuwe #kettingbaan! ... Bekijk meerBekijk minder

Reageer op facebook #upgrade | In ...

TOP! 🎯

Hoppaaa nu Zwijndrecht nog! 😜

Robert Gooijert kijk een nieuwe ketting.

Toon meer