Nieuws

De laatste nieuwtjes van De Walvis!

We hebben de afgelopen tijd niet stilgezeten en op onze locaties mooie verbeteringen doorgevoerd om jouw waservaring nog beter te maken. Lees snel verder om te ontdekken wat er allemaal veranderd is!

We hebben de afgelopen tijd niet stilgezeten en op onze locaties mooie verbeteringen doorgevoerd om jouw waservaring nog beter te maken. Lees snel verder om te ontdekken wat er allemaal veranderd is!

Ploegstraat: Meer gemak met nieuwe power wash boxen en luchtspuitjes
Op onze locatie aan de Ploegstraat zijn we druk bezig met het plaatsen van extra power wash boxen aan de achterzijde buiten. Het frame staat al overeind, dus het is een kwestie van tijd voordat je hier gebruik van kunt maken.

Daarnaast hebben we bij de nieuwe stofzuigplekken luchtspuitjes toegevoegd. Ideaal om die laatste kruimels en stofjes uit je auto te verwijderen!

Zwijndrecht: Uniek Premium Wasprogramma voor een scherpe prijs
Bij onze vestiging in Zwijndrecht introduceren we iets unieks: één wasprogramma, Premium, voor slechts €15 (normaal €21)! Dit programma biedt alles wat je auto nodig heeft voor een stralende wasbeurt. Betalen is eenvoudig: kies uit pinnen, contant betalen of gebruik je waspas.
De overige programma’s zijn uiteraard ook nog steeds beschikbaar, al staan ze niet op de prijslijsten.

Papendrecht: Nieuwe turbine stofzuigers voor ultieme reiniging
Ook in Papendrecht hebben we niet stilgezeten! Bij de ingang staan nu maar liefst 6 nieuwe turbine stofzuigers voor je klaar. Deze krachtige stofzuigers zorgen ervoor dat je auto tot in de kleinste hoekjes schoon wordt. Kom ze snel uitproberen!

Met deze aanpassingen hopen we jouw bezoek aan De Walvis nog plezieriger en efficiënter te maken. We kijken ernaar uit om je snel weer te zien bij één van onze locaties!

  • Deel op Facebook
  • Deel op LinkedIn
  • Deel op WhatsApp

Meer berichten

Vestiging Papendrecht gesloten op 8 en 9 oktober

Vanwege geplande onderhoudswerkzaamheden is de vestiging in Papendrecht dicht op 8 en 9 oktober, en mogelijk ook 10 oktober.

Meer op deze pagina
Vriend van de Walvis worden?

Ben jij al vriend van de walvis? Daarmee kun je altijd onbeperkt door de wasstraat!

Meer op deze pagina
Storytime: Willy's Wens om te Wapperen

Er was eens een walvis genaamd Willy die ervan droomde om te kunnen vliegen. Elke dag zweefde hij net onder het wateroppervlak, keek omhoog naar de vogels en zuchtte diep. Op een dag besloot hij dat hij genoeg had van het alleen maar dromen.

Meer op deze pagina
Vacatures

Wij zijn op zoek naar parttime weekend-medewerkers voor onze vestigingen! Ben jij of ken jij de ideale kandidaat?

Meer op deze pagina