Vestiging: Sliedrecht


Met 6 vestigingen in heel Nederland is Wasstraat de Walvis landelijk goed vertegenwoordigd. In de Drechtsteden vind je maar liefst 5 van de 6 vestigingen. De Walvis Sliedrecht staat voor zowel kwaliteit als service en wast jouw auto altijd voor. Het voorwassen vinden wij belangrijk omdat dit zorgt voor de garantie dat de auto brandschoon uit de wasstraat komt. Auto wassen in Sliedrecht kan dus gewoon bij de Walvis Wasstraat op de hoek.

Openingstijden

MAANDAG09.00 – 17.30 uur
DINSDAG09.00 – 17.30 uur
WOENSDAG09.00 – 17.30 uur
DONDERDAG09.00 – 17.30 uur
VRIJDAG09.00 – 17.30 uur
ZATERDAG09.00 – 17.30 uur
ZON- EN FEESTDAGENGESLOTEN

Adres

Marisstraat 1
3364 AZ Sliedrecht

Vragen of opmerkingen? Bij voorkeur via WhatsApp naar WhatsApp 06-413 66 124

Vragen over abonnementen en waspassen? Mail naar de klantenservice.

Belangrijke informatie

Om schade aan uw auto en onze apparatuur te voorkomen, dient u rekening te houden met de maximale- en minimale maten van uw auto die hieronder vermeld staan.

MAXIMALE HOOGTE2.20 METER
MAXIMALE BREEDTE2.20 METER
MAXIMALE BREEDTE BAND33 CENTIMETER
MINIMALE HOOGTE BAND6.5 CENTIMETER
MINIMALE BODEMVRIJHEID13 CENTIMETER

Voordelen waspas

 • Altijd korting op AutoSpa diensten (zoals VIP & Waxbeurten)
 • Altijd korting op microvezeldoeken
 • Altijd korting op autoverzogingsproducten van Frogchem
 • Altijd korting op de wasprijs
 • Altijd bonus met opwaarderen
 • Online of offline opwaarderen.

Betaalmethoden

Geen contant geld (m.u.v. wasboxen). Uitsluitend pinnen, waspas of online betalen.
Je kunt bij deze vestiging betalen met:

 • Prepaid-waspas
 • Pin
 • Nationale Autowasbon
 • Walvis Kadobon
 • Tom, Multitank Card & Travelcard

Wasstraat de Walvis op Facebook

Used for the like, share, comment, and reaction icons

Geplaatst: 4 weken geleden

Wasstraat de Walvis
⚡#prijsvraag | Heb jij straks de allerschoonste auto van de hele buurt? Op en rond Pinksteren heb jij de kans om een #ShowroomBehandeling te winnen, t.w.v. €185!

Wat je moet doen? Wij willen weten waarom jouw auto een Showroom Behandeling verdient! Motiveer hieronder 👇 jouw antwoord en maak kans op de hoofdprijs!

Na een Showroom Behandeling is je auto binnen en buiten zo #schoon en fris is als nieuw! 

• De buitenkant van de auto wordt grondig #gewassen, 
• het #interieur wordt compleet gereinigd, 
• de ramen krijgen een langdurige #coating, 
• de #lak wordt intensief machinaal behandeld met zowel klei als #wax.

Meedoen kan tot en met zondag 23 mei!

⚡#prijsvraag | Heb jij straks de allerschoonste auto van de hele buurt? Op en rond Pinksteren heb jij de kans om een #showroombehandeling te winnen, t.w.v. €185!

Wat je moet doen? Wij willen weten waarom jouw auto een Showroom Behandeling verdient! Motiveer hieronder 👇 jouw antwoord en maak kans op de hoofdprijs!

Na een Showroom Behandeling is je auto binnen en buiten zo #schoon en fris is als nieuw!

• De buitenkant van de auto wordt grondig #gewassen,
• het #interieur wordt compleet gereinigd,
• de ramen krijgen een langdurige #coating,
• de #lak wordt intensief machinaal behandeld met zowel klei als #wax.

Meedoen kan tot en met zondag 23 mei!
... Bekijk meerBekijk minder

Reageer op facebook ⚡#prijsvraag | Heb...

Super bedankt allemaal voor het meedoen! De winnaar is inmiddels bekend en op de hoogte gebracht🎉. Houd onze Facebookpagina en vooral de nieuwsbrief in de gaten voor alle toekomstige acties.

De auto van Yorick kan wel een opknapbeurt gebruiken. Als oppepper omdat hij een andere auto moest kopen omdat zijn polo total los werd verklaard omdat een griet en een gozer het kennelijk leuk vonden om zijn auto te vernielen.

Als mijn auto weer eens vies is Rijd ik altijd naar wasstraat De Walvis In Zwijndrecht ben ik vaste klant Daar was ik hem van dak tot band Ik rijd in een mooie, stoere Volvo Maar zijn glans is inmiddels zo,zo Van binnen zit ik op een stoel van leer Ook die is wel toe aan wat zwarte smeer Een gedicht schrijven is wat je moet doen Om je auto te laten glimmen als in een showroom Laat mij deze prijs maar winnen Wasstraat de Walvis Dan rijd ik er nóg beter bij als het zonnetje er weer is ☀️

Ik ga altijd elke zondag langs wasstraat de walvis om mijn auto te reinigen en te stofzuigen en dan blind mijn mooie bmw van top tot teen dus ik zou heel graag deze mooie prijs willen winnen zodat mijn bimpie er weer in top staat bij staat en er met mooi weer veel plezier van kan nemen langs mooie en leuke plaatsen te rijden 🙏👌🤞🌞🌞

De auto van mijn zoon verdiend wel deze behandeling. Bij hem in de wijk staan zoveel bomen, waarin natuurlijk veel vogeltjes, maar helaas maken deze de auto erg vuil, de bomen hebben een soort van katjes die loop je dus steeds mee naar binnen als je in de auto stapt. Je begrijpt dat de auto dus van binnen en van buiten een grondige beurt nodig heeft.

Mijn auto heeft wel een beautybehandeling verdiend om zijn huid weer glad en glanzend te maken en een detox voor de innerlijke auto. Na een voor ons hele fijne vakantie in Zeeland is hij toe aan rust, dus deze beauty en Wellness heeft onze auto dubbel en dwars verdiend.

Hoe tof is deze winactie? Heel tof! Mijn auto kan wel een showroon behandeling gebruiken hoor! Hij wordt vooral gebruikt als taxi, voor de kinderen 😅. Je begrijpt, daar wordt je auto niet echt heel veel mooier van... Het lijkt mij super om deze behandeling te winnen 🎉 zodat ik weer netjes door de regio kan rijden.

Ik heb afgelopen jaar mijn autootje helemaal zelf gekocht en daar ben ik onwijs trots op. Hij is echt nog super goed, maar wel al oud. Ik denk dat ik een nog blijer gevoel krijg als hij zowel van binnen als van buiten weer helemaal mooi is!! Daarnaast ga ik altijd bij de Walvis door de wasstraat omdat ik er zo tevreden mee ben.

Mijn auto verdiend deze behandeling, omdat over de bodem een fles ruiten reiniger is gegaan en daarna de biotex om de geur te verwijderen niet meer uit de vloer wil en de zwarte stof nu wit is 🙁

Mijn auto zou net zo moeten glimmen als mijn kale kop. Dat lukt alleen met hulp Wasstraat de Walvis 😎. Ik bedoel natuurlijk voor mijn auto, mijn kale klets lukt zelf wel....

Jee wat een heerlijk idee dat is Een geweldige shiner bij #wasstraatdewalvis Weer een mooie witte kleur En verfrissing van interieur Voor onze Peugeot. Dan kunnen we weer heerlijk gaan genieten op weg naar vakantie of visite. 🤞🏼🤞🏼👍🏻👍🏻🥳🥳🙋‍♀️🙋‍♀️👌👌🙏🙏

Toen ik mijn huidige auto kocht ( na een scheiding) had mijn dochter een aardige vinger in de pap. Hij moest een trailer incl paard kunnen trekken. Dus nu wordt ik als chauffeur gebruikt en liggen er regelmatig netten met hooi achterin de auto en om maar te zwijgen van de modder/mest van onder de schoenen in het interieur. En ook de modderspetters bij de wielkassen. Onbegonnen werk. Dus een uitdaging voor jullie team om al dat hooi uit mijn auto te krijgen. Mij is het in ieder geval ( ook na 20 min stofzuigen) nog niet gelukt. En als het jullie wel zou lukken dat kan ik gelijk een smoesje verzinnen waarom er geen hooi meer in de auto mag en dat de voeten geveegd moeten worden VOOR het instappen ( zoals in die ene Skoda reclame.

Wasstraat de Walvis... Komt er nog een winnaar??? Of moet ik nu zelf even naar de wasstraat😋

Mijn auto is ruim anderhalve week in quarantaine geweest omdat onze dochter van 12 besmet was. Hij is, nu hij zich weer vrij kan bewegen, wel toe aan wat verwennerij. 🛁

Omdat m'n auto wel toe is aan een goede schoonmaakbeurt van binnen en buiten 😁

oude Berlingo van 99 mag wel wat extra aandacht hebben voor zijn trouwe diensten

Zou graag willen winnen voor de allerliefste vader... omdat mijn paps er altijd voor me is❤️

Omdat ik de allerleukste fiat panda heb van heel Dordrecht 😏

Hij is vies🤓

Mijn Mokkaatje verdient een showroom behandeling omdat hij mij en mijn hond overal naar toebrengt en daarna weer veilig thuis afzet. Of we nu gewoon lekker schoon op visite gaan of zeiknat en bemodderd instappen na een wandeling in het bos, hij klaagt nooit. Al stuur ik hem over modderige paden of gepekelde snelwegen, hij blijf ons altijd trouw. Zelfs nadat hij een poosje terug op onbeschaamde wijze van achter aangevallen is door een Transport busje bracht hij me nog thuis. Het Volkswagen logo stond gewoon in zijn kont. Zo zielig! Dus ik denk dat mijn fijne karretje heel erg zou genieten van zo'n heerlijke spa treatment.

Omdat mensen niet meer met mij mee willen rijden omdat dat ding stinkt als een malle! 🙈🤣

Geen geklaag of gehuil . De mij is van binnen en buiten gewoon vuil . En ook niet getreurd , al win ik geen showroom beurt.😚

Hierheen die bij de walvis walvis wast verdiend het

De auto van mijn dochter heeft dat gewoon nodig. Zij verdient het omdat ze ons overal naartoe brengt in haar kleine maar fijne autootje 🥰

Omdat ik een nieuwe auto heb 🥰

View more comments

Geplaatst: 4 weken geleden

Wasstraat de Walvis
💥Vandaag, zondag 16 mei is het weer #SundaySpecial. Bij alle locaties in de #Drechtsteden krijg je €6 korting op #RainMagicShine. Je betaalt slechts €10!

P.S. Voor deze actie is geen QR-code nodig!

Openingstijden:
• Dordrecht Ploegstraat: 10:00 - 18:00
• Dordrecht Weeskinderendijk: 10:00 -17:00
• Zwijndrecht: 10:00 - 17:00
• Papendrecht: 9:00 - 18:00
• Sliedrecht: Gesloten

💥Vandaag, zondag 16 mei is het weer #sundayspecial. Bij alle locaties in de #drechtsteden krijg je €6 korting op #rainmagicshine. Je betaalt slechts €10!

P.S. Voor deze actie is geen QR-code nodig!

Openingstijden:
• Dordrecht Ploegstraat: 10:00 - 18:00
• Dordrecht Weeskinderendijk: 10:00 -17:00
• Zwijndrecht: 10:00 - 17:00
• Papendrecht: 9:00 - 18:00
• Sliedrecht: Gesloten
... Bekijk meerBekijk minder

Geplaatst: 1 maand geleden

Wasstraat de Walvis
🐳💦#Walvisshop Actie! Profiteer deze week van super veel #korting op alle #wasbeurten, wanneer je deze koopt via https://walvisshop.nl!

• Premium €15 (normaal €19,50)
• Rain Magic Shine €12,50 (normaal €16)
• Basis (voorheen luxe) €7,50 (normaal €9,50)

🐳Wasbeurt kopen?
Een online wasbeurt kan eenvoudig en snel via walvisshop.nl! Betalen kan met iDeal, credit card of met het tegoed op je waspas.

🐳TIP: Online wasbeurten zijn onbeperkt geldig. Koop nu al je wasbeurten voor de komende weken of maanden.

🐳💦#walvisshop Actie! Profiteer deze week van super veel #korting op alle #wasbeurten, wanneer je deze koopt via walvisshop.nl!

• Premium €15 (normaal €19,50)
• Rain Magic Shine €12,50 (normaal €16)
• Basis (voorheen luxe) €7,50 (normaal €9,50)

🐳Wasbeurt kopen?
Een online wasbeurt kan eenvoudig en snel via walvisshop.nl! Betalen kan met iDeal, credit card of met het tegoed op je waspas.

🐳TIP: Online wasbeurten zijn onbeperkt geldig. Koop nu al je wasbeurten voor de komende weken of maanden.
... Bekijk meerBekijk minder

Toon meer