Wasstraat de Walvis komt naar Papendrecht!

De hipste en goedkoopste wasstraat van Nederland komt naar Papendrecht. Wasstraat de Walvis neemt per 1 september 2018 Carwash Papendrecht over.

Overname Carwash Papendrecht
Carwash Papendrecht gevestigd aan de Kattestaart heeft een ketting wasstraat, zeven indoor wasboxen en stofzuigerplaatsen. Deze goedlopende Carwash heeft een gezonde basis om als vijfde vestiging van de Walvis in de Drechtsteden verder te gaan.

De “Walvis” formule
Het spreekt voor zich dat de “Walvis” formule ook op deze locatie uitgerold wordt. Dit betekent ruimere openingstijden, gratis stofzuigen na iedere wasbeurt en gratis gebruik maken van vele extra faciliteiten, waaronder mattenwassers, bandenspanningsmeters en autoparfurm.

Uiteraard kunnen klanten van de wasstraat in Papendrecht ook binnenkort gebruik maken van de Walvis waspassen en abonnementen. Losse wasbeurten, waspassen en abonnementen zijn eenvoudig aan te schaffen in de webshop.

Wasstraat de Walvis
Wasstraat de Walvis is al jaren een begrip in de regio Drechtsteden. Met meerdere locaties in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en binnenkort Papendrecht vestigt de Walvis zich nog verder als specialist in de regio.