Onze AutoSpa is de ultieme verwenning voor uw auto!  We gebruiken producten van kwaliteitsmerken Meguiar’s en Dr. Beasley’s.

Meguiar's Wasstraat de Walvis
De Beasley's Wasstraat de Walvis

VIP Beurt – €32,50

Meest gekozen! Het interieur wordt gestofzuigd, de ramen worden binnen & buiten gereinigd. Ook het dashboard en posten worden afgenomen! Alleen mogelijk na een wasbeurt.

Interieurreiniging – €90

Stofzuigen interieur, intensief reinigen en ontsmetten alle kunststofdelen, reinigen leer, afnemen dorpels en ramen. Er geldt een toeslag voor het shamponeren van de bekleding. Alleen mogelijk na een wasbeurt.

Spray Wax – €8

De Spray Wax is wordt snel, handmatig aangebracht en biedt langdurige bescherming en glans. Naast het waxen van de autolak worden ook de banden voorzien van bandenglans. Alleen mogelijk na een wasbeurt.

De Spray Wax is alleen verkrijgbaar op de locaties Zwijndrecht en Dordrecht Ploegstraat. Vraag ter plekke naar de mogelijkheid (i.v.m. drukte).

Express Wax – vanaf €20

Voor een glimmende auto die lang schoon blijft, kies je voor de Express Wax. De auto wordt in de wax gezet met poetsmachine en weer uitgewreven voor een extra langdurige glans. Alleen mogelijk na een wasbeurt.

De Express Wax is alleen verkrijgbaar op de locaties Zwijndrecht en Dordrecht Ploegstraat. Vraag ter plekke naar de mogelijkheid (i.v.m. drukte).

Raam Coating – €15

Staan ze open of dicht? Voor prachtige ramen die zo schoon zijn dat je ze niet ziet, kies je bij de Walvis Autospa voor de raamcoating. De ramen worden behandeld met speciale coating van Dr. Beasley’s. Klaar terwijl u wacht! Alleen mogelijk na een wasbeurt.

Buiten & Lak-reiniging – €120

Kies je voor een intensieve buiten en lak-reiniging? Het voertuig wordt grondig gewassen, inclusief de velgen. De autolak krijgt een speciale klei-behandeling, wordt gepolijst en machinaal gewaxt. Op de banden wordt bandenglans aanbracht.

Velgen Behandeling – €50 per velg

Na een intensieve reiniging, wordt de velg binnen en buiten gepolijst en voorzien van een beschermende coating van Dr. Beasley’s. Deze coating beschermt de velg tegen vuil, remstof, inbranden en andere vervuiling. Deze behandeling is alleen mogelijk op afspraak.

Showroom Behandeling – €185

Binnen en buiten zo schoon en fris is als nieuw! De buitenkant van de auto wordt grondig gewassen, het interieur wordt compleet gereinigd, de ramen worden goed schoongemaakt en de lak wordt machinaal behandeld met een cleaner/wax voor glans en langdurige bescherming.

Ozon Behandeling – €60

Desinfecteer en verwijder nare geurtjes definitief! Terwijl luchtverfrissers tijdelijk geuren maskeren, zorgt een ozonbehandeling voor het neutraliseren van chemische verbindingen die de vieze geurtjes veroorzaken. Het resultaat is schone, 100% geurloze lucht.

ozonbehandeling wasstraat de walvis autospa

Coating (1-3-8 jaar) v.a. €250

Een exclusieve lakbehandeling met kwaliteitscoating van Dr. Beasley’s. Made in the USA! Verkrijgbaar in 3 opties, tijdelijk met introductiekorting:

 

 • 1 jaar bescherming, incl. polijsten – €250
  (normaal €340)
 • 3 jaar bescherming excl. polijsten en lakcorrectie – €660
  (normaal €780)
 • 8 jaar bescherming excl. polijsten & lak bescherming – €990
  (normaal €1280)

Betaalmethoden

Geen contant geld (m.u.v. wasboxen). Uitsluitend pinnen, waspas of online betalen.
Je kunt bij deze vestiging betalen met:

 • Prepaid-waspas
 • Pin
 • Nationale Autowasbon
 • Walvis Kadobon
 • Tom, Multitank Card & Travelcard

Extra service van De Walvis!

Gratis beschikbaar voor onze klanten na een bezoek aan de wasstraat:

 • 3 mattenwassers
 • Papier voor de laatste druppels
 • Lucht om het interieur schoon te blazen
 • Autoparfum
 • Bandenspanningsmeter en lucht
 • Stofzuigers

En dat alles in onze ruime en volledige overdekte wasstraat!

Abonneer op de Walvis!

Onbeperkt wassen voor een vast, laag bedrag? Klik hier:
Abonnementen Bekijken