VIP Beurt – €40

Meest gekozen! Het interieur wordt gestofzuigd, de ramen worden binnen & buiten gereinigd. Ook het dashboard en posten worden afgenomen! Alleen mogelijk na een wasbeurt.

Interieurreiniging – €90

Stofzuigen interieur, intensief reinigen en ontsmetten alle kunststofdelen, reinigen leer, afnemen dorpels en ramen. Er geldt een toeslag voor het shamponeren van de bekleding. Alleen mogelijk na een wasbeurt.

Spray Wax – €8

De Spray Wax is wordt snel, handmatig aangebracht en biedt langdurige bescherming en glans. Naast het waxen van de autolak worden ook de banden voorzien van bandenglans. Alleen mogelijk na een wasbeurt.

De Spray Wax is alleen verkrijgbaar op de locaties Zwijndrecht en Dordrecht Ploegstraat. Vraag ter plekke naar de mogelijkheid (i.v.m. drukte).

Express Wax – €30

Voor een glimmende auto die lang schoon blijft, kies je voor de Express Wax. De auto wordt in de wax gezet met poetsmachine en weer uitgewreven voor een extra langdurige glans. Alleen mogelijk na een wasbeurt.

De Express Wax is alleen verkrijgbaar op de locaties Zwijndrecht en Dordrecht Ploegstraat. Vraag ter plekke naar de mogelijkheid (i.v.m. drukte).

Raam Coating – €15

Staan ze open of dicht? Voor prachtige ramen die zo schoon zijn dat je ze niet ziet, kies je bij de Walvis Autospa voor de raamcoating. De ramen worden behandeld met speciale coating van Dr. Beasley’s. Klaar terwijl u wacht! Alleen mogelijk na een wasbeurt.

Buiten & Lak-reiniging – €120

Kies je voor een intensieve buiten en lak-reiniging? Het voertuig wordt grondig gewassen, inclusief de velgen. De autolak krijgt een speciale klei-behandeling, wordt gepolijst en machinaal gewaxt. Op de banden wordt bandenglans aanbracht.

Velgen Behandeling – €50 per velg

Na een intensieve reiniging, wordt de velg binnen en buiten gepolijst en voorzien van een beschermende coating van Dr. Beasley’s. Deze coating beschermt de velg tegen vuil, remstof, inbranden en andere vervuiling. Deze behandeling is alleen mogelijk op afspraak.

Showroom Behandeling
Tijdelijke actieprijs €145 (normaal €180)

Binnen en buiten zo schoon en fris is als nieuw! De buitenkant van de auto wordt grondig gewassen, het interieur wordt compleet gereinigd, de ramen krijgen een langdurige coating en de lak wordt intensief machinaal behandeld met zowel klei als wax.

Coating (1-3-8 jaar) v.a. €250

Een exclusieve lakbehandeling met kwaliteitscoating van Dr. Beasley’s. Made in the USA! Verkrijgbaar in 3 opties, tijdelijk met introductiekorting:  

 • 1 jaar bescherming, incl. polijsten – €250
  (normaal €340)
 • 3 jaar bescherming excl. polijsten en lakcorrectie – €660
  (normaal €780)
 • 8 jaar bescherming excl. polijsten & lak bescherming – €990
  (normaal €1280)

 

Betaalmethoden

Geen contant geld (m.u.v. wasboxen). Uitsluitend pinnen, waspas of online betalen.
Je kunt bij deze vestiging betalen met:

 • Prepaid-waspas
 • Pin
 • Nationale Autowasbon
 • Walvis Kadobon
 • Tom, Multitank Card & Travelcard

Extra service van De Walvis!

Gratis beschikbaar voor onze klanten na een bezoek aan de wasstraat:

 • 3 mattenwassers
 • Papier voor de laatste druppels
 • Lucht om het interieur schoon te blazen
 • Autoparfum
 • Bandenspanningsmeter en lucht
 • Stofzuigers

En dat alles in onze ruime en volledige overdekte wasstraat!

Wasstraat de Walvis op Facebook

Used for the like, share, comment, and reaction icons

Geplaatst: 1 maand geleden

Wasstraat de Walvis
Gisteren heb ik de hoofdprijs in ontvangst mogen nemen en wat staat hij er weer stralend bij! Het is gewoon een verjongingskuur, net plastische chirurgie voor auto’s 🤣

🐳Afgelopen weekend kreeg de winnaar van de winnaar van de #valentijnsdagactie💖 een #ShowroomBehandeling, en kijk naar het resultaat! 

De Showroom Behandeling is één van de nieuwe #AutoSpa✨ diensten van de Walvis! Hierbij gebruiken wij de allerbeste wax van kwaliteitsmerk Dr. Beasleys.

Kijk voor autospa-diensten op: 
https://wasstraatdewalvis.nl/autospa/

"Gisteren heb ik de hoofdprijs in ontvangst mogen nemen en wat staat hij er weer stralend bij! Het is gewoon een verjongingskuur, net plastische chirurgie voor auto’s 🤣"

🐳Afgelopen weekend kreeg de winnaar van de winnaar van de #valentijnsdagactie💖 een #ShowroomBehandeling, en kijk naar het resultaat!

De Showroom Behandeling is één van de nieuwe #AutoSpa✨ diensten van de Walvis! Hierbij gebruiken wij de allerbeste wax van kwaliteitsmerk Dr. Beasley's.

Kijk voor autospa-diensten op:
wasstraatdewalvis.nl/autospa/
... Bekijk meerBekijk minder

Reageer op facebook 386045478083997_3863119377043239

Dat zie er geweldig uit, top resultaat door de kanjers van Wasstrat de Walvis. Voor meer informatie over Dr. Beasley's kijk op drbeasleys.nl/

🤩🤩

Geplaatst: 2 maanden geleden

Wasstraat de Walvis
Nieuw in #Zwijndrecht. Bij de #wasboxen zijn nieuwe, krachtige #stofzuigers geplaatst. Betalen kan eenvoudig en geheel #contactloos met PIN.

Nieuw in #Zwijndrecht. Bij de #wasboxen zijn nieuwe, krachtige #stofzuigers geplaatst. Betalen kan eenvoudig en geheel #contactloos met PIN. ... Bekijk meerBekijk minder

Toon meer